Nieuwe locatie: Stationstraat 288, Nuth: Spaans & meer! BEWEGEN op SALSAMUZIEK & NLP 

Sinds enige maande bieden we in onze nieuwe locatie, gedurende de hele week overdag en ‘s avonds Spaanse lessen.

U kunt bij ons cursussen volgen voor beginners, beginners plus en conversatie. Doordat we met een viertal docenten werken kunnen we maatwerk leveren.

Voor kinderen bieden we aangepaste en speelse lessen aan. Vaak is dit voor de fun maar in veel gevallen ook als voorbereiding voor emigratie met de ouders naar Spanje.

V.a. 4 maart 2022 organiseren we workshops op vrijdagmiddag:

Voor volwassenen van 13:00 tot 14:45 : BEWEGEN op SALSAMUZIEK & NLP (neuro linguïstiek programmeren).

Voor kinderen hetzelfde maar dan aangepast programma van 15:00 tot 16:00 uur.

Deze workshops helpen om de concentratie te verbeteren, helpen kinderen om de emotionele beheersing te verbeteren en laadt ze op met positieve energie.

Neem gerust contact op (contactformulier) vrijblijvende informatie.

Welkom op mijn nieuwe site…een nieuw begin!

Beste lezer,

Na ruim 45 jaar in de zorg zet ik per 1 april een punt er achter. Ik was reeds leuk en professioneel druk met allerlei ‘Spaanse’ activiteiten bezig. Vanaf april zal ik hiermee doorgaan en dan nog meer tijd hebben om met nieuwe cursisten en huidige studenten nog intensiever bezig te zijn met mijn passie: Spaanse les, zorgen dat je studie een feestje wordt en dat je snel de taal spreekt. Maar ook een bijdrage leveren aan je Spaanse activiteiten. Natuurlijk zit ik ook met mijn neus er bovenop, wat ik wil niets missen van al het mooie en plezierige!

Ook wil ik me meer bezig gaan houden met schrijven van teksten en (les)boeken. Je zul binnenkort dan ook meer van me horen……eh….lezen. Houd deze site dus in de gaten    😉

Saludos, Victor

Beste lezer,

2021: een nieuw jaar en eentje met nieuwe uitdagingen. Ik ga binnenkort naar een grotere lesruimte. Tevens volgt er een mooie samenwerking met een aantal ZZP’ers om een aantal diensten uit te breiden. Wil je meer info: meld je aan voor de nieuwsbrief!

Saludos, Victor