Buitenschoolse activiteiten

spaanse les cursus victor

Het is altijd goed om naast de Spaanse lessen, ook leuke dingen te doen met mede cursisten. Hierdoor maak je kennis met Spaanse gewoonten, kun je een beetje met elkaar oefenen in het spreken en wordt het studeren plezieriger. Daarom bied ik regelmatig de volgende mogelijkheden:

 1. Conversatie in gezellig groepje. De light versie om taal-fit te blijven of de iets pittigere voor de echte doorzetters in de grammatica. Opgeven kan via het contact formulier.
 2. Tapas en workshops ‘Bewegen op salsa muziek of NLP in het Spaans’ als afsluiting van een cursus Spaans of als leuke activiteit met je vrienden of collega’s.
 3. Elke eerste donderdag van de maand: 20:00 u Spaans Taalcafé in Maastricht. Spreek je al een beetje Spaans en wil je in een gezellige en ongedwongen sfeer met ‘lotgenoten’ oefenen: meld je dan aan voor het Taalcafé in Bistrot on Top. Stuur mij een email.
 4. Met mij op studiereis naar Spanje:
  Studiereis met begeleiding naar Conil de la Frontera – VERTREK: zondag 26 mei en RETOUR: 2 juni 2024 – Spaanse les op jouw niveau!
  Informatie via de flyer!
  CURSUSPRIJS – p.p. inclusief appartement. De appartementen liggen op loopafstand van de school. 
  Prijs nog nader te bepalen. 
   
  In de prijs zijn de transferkosten inbegrepen van luchthaven Sevilla naar Conil en retour.