Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden ’Beter worden met Victor’

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden ’Beter worden met Victor’

Naar aanleiding van de via de website van ‘Beter worden met Victor’ verkregen informatie, kun je mailen of bellen voor meer aanvullende informatie. Je kan ook een afspraak maken voor een kosteloos informatie- of intakegesprek en inschrijving. De inschrijving is het bewijs dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Je krijgt dan een bevestiging van je inschrijving via e-mail of desgewenst via WhatsApp.

Wij bieden lessen en cursussen op maat. Je bespreekt de inhoud samen met de docent tijdens het intakegesprek.
Een cursus kan het hele jaar door worden opgestart. De lessen kunnen privélessen van 1 tot 7 deelnemers zijn, behalve wanneer u zich uitdrukkelijk met een vast groepje van maximaal 10 personen inschrijft.

De lestijden van ‘Beter worden met Victor’ zijn op afspraak overdag of in de avonduren. Het is mogelijk om met een flexibel rooster te werken. In overleg is het mogelijk om een vast rooster af te spreken. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met al uw wensen zoals vakantie, flexibele werktijden en afspraken. U mist dus nooit een les. Een afgesproken les kan in overleg worden verzet en bij afzegging wordt deze niet in rekening gebracht, mits de afzegging minimaal 24 uur vóór aanvang van de geplande les plaatsvindt.

De lestarieven per persoon per les van 60 minuten zijn als volgt: €26,00 voor een privéles, €21,50 per persoon voor een groep van 2 personen, €18,00 per persoon voor een groep van 3 personen. € 16,50 per persoon voor een groep van 4 personen. € 15,00 per persoon voor een groep van 5 personen. € 14 per persoon voor een groep van 6 personen. €12,50 per persoon voor een groep van 7 of meer personen. De cursussen zijn vrijgesteld van btw.        In principe koop je een pakket van 12 lessen. Het lesboek ‘Praktisch Spaans’ (deel 1, 2 of 3) kost € 25,00 (incl. btw).

Als je als particulier de cursus boekt, maak je het bedrag over vóór de start van de cursus. Bedrijven hebben een betalingstermijn van 15 werkdagen.
Annulering van de cursus door de opdrachtgever kan uitsluitend schriftelijk (brief of e-mail) plaatsvinden, uiterlijk een week voor aanvang van de cursus. Indien annulering op of na de startdatum van de cursus plaats vindt, heeft de opdrachtgever geen recht op teruggave van het cursusgeld.
Voor een cursus van 12 lessen geldt een cursusduur van maximaal 6 maanden na de begindatum van de cursus vervalt het recht op resterende lessen. Een vooraf betaalde afgebroken of niet afgeronde cursus wordt niet gerestitueerd. Cursussen staan op naam en kunnen derhalve niet worden overgedragen. Afwijkende afspraken in overleg, bijvoorbeeld bij calamiteiten of ziekte.

Het lesmateriaal bestaat uit eigen lesmateriaal van ‘Beter worden met Victor’. Als een cursist dat wil, worden er ook andere boeken gebruikt. De studieboeken kunnen dan desgewenst door ‘Beter worden met Victor’ voor u worden besteld. Natuurlijk kunt u ook zelf de studieboeken aanschaffen.

Op verzoek van de opdrachtgever en op voorwaarde dat de gehele cursus succesvol is afgerond, kan ‘Beter worden met Victor’ een bewijs van deelname uitreiken, waarop het niveau en de resultaten van de cursus zijn vermeld. Aan dit bewijs van deelname zijn geen kosten verbonden. Ook kan ‘Beter worden met Victor’ je aan de nodige informatie helpen wanneer je een officieel examen Spaans wilt afleggen. ‘Beter worden met Victor’ is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van eigendommen van de opdrachtgever.

Klachten met betrekking tot de organisatie van de cursus dienen onmiddellijk na constatering van de gebreken aan ‘Beter worden met Victor’ te worden gemeld.Wij streven ernaar je klacht binnen zes weken naar tevredenheid af te handelen. Wij zullen je schriftelijk vragen of je klacht naar tevredenheid is afgehandeld.

Op alle onder deze voorwaarden gesloten overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten.

-januari 2021-