Beter worden met Victor

Privéles of in een groepje van 3 tot 7 personen


Wil je snel en efficiënt Spaans leren, dan is privéles een goede gelegenheid om die aandacht te krijgen waar jij behoefte aan hebt. In eigen tempo, met modern en begrijpelijk lesmateriaal. Breed georiënteerd met alle grammatica of selectief met zelf gekozen onderwerpen. Wil je van af de basis het Spaans leren, veel converseren of gewoon een leuke babbel kunnen maken? Dat kun je allemaal leren en eigen maken. Het thema 'communicatie' krijgt bij mij uitdrukkelijk de aandacht waardoor je in staat wordt om goed en zakelijk, maar ook snel en ontspannen, leuke contacten te kunnen leggen.Conexión, motivación en corazón – Verbinding, motivatie en van uit het hart: sin esto no pasa nada – zonder dit gebeurt er niets. Zo heb ik het altijd gedaan en zo doen de docenten die met mijn lesmethode werken het ook; ieder van uit de eigen passie en professionaliteit. Taalgebruik is communicatie en verbinden: conexión. Het gaat niet alleen om (woorden) vertalen. Er komt veel meer bij kijken: vaardigheden die we allemaal ontwikkeld hebben, bijvoorbeeld mimiek, intonatie, klemtoon, uitstraling. Maar ook persoonlijke charmes, het gebruik van ‘handen en voeten’ en niet te vergeten: lef om te spreken. Motivación. Doordat ik steeds zo nodig aanpassingen doe op basis van mijn ervaringen met cursisten, blijft de methode aansluiten bij de behoefte aan de studenten.

Samen met mij zul je met veel plezier deze methode gebruiken: corazón.
Les in een groep biedt meer interactie: je kan onderling oefenen met spreken en met plezier van elkaar leren. De nieuwste (of juist mooie oudjes) Spaanstalige hits leren begrijpen en mee kunnen zingen.

Zowel tijdens de privéles als in de groep werken we soms met YouTube filmpjes en teksten van bekende Spaanse liedjes. Dit is niet alleen leerzaam maar ook een manier om kennis te maken met de 'gewone spreektaal'.
Maatwerk dus, voor elk wat wils.
In een introductie/kennismakingsgesprek wordt samen bepaald hoe het niveau is, wat de wensen zijn, welk lesmateriaal en welke lestijden wenselijk en mogelijk zijn.


Freelance docent bij Talencentrum Talk & Travel.....LET OP: 2 x per jaar START DE NIEUWE CURSUS IN HEERLEN

Van af september 2017 werk ik als freelance docent bij Talencentrum Talk & Travel. Dit talencentrum organiseert 2 x per jaar cursussen voor beginners. Dit gebeurt op bijna 30 locaties in heel Nederland. Mijn werklocatie is Heerlen. We gebruiken mijn zelfgeschreven lesboek: Praktisch Spaans.

Klik hier om de audio opnames die bij de lesklapper horen te beluisteren. Je komt dan op de website van Talk & Travel, klik dan vervolgens op AUDIO.
Mijn manier van lesgeven is er op gericht om de cursist op zijn gemak te stellen en uit te nodigen om te praten over 'je eigen dingen'. De sfeer is gezellig, de leeftijd van de cursisten varieert van 6 jaar tot 60+. Het lesmateriaal bestaat uit een les klapper waarin 10 hoofdstukken zijn opgenomen. Verder werk ik ook met de methode "Con Gusto".


Les in Spanje

Wil je (uiteindelijk of tussendoor) in Spanje studeren? ik ben tussenpersoon voor een aantal scholen in Spanje en kan alles GRATIS voor je regelen.
De plaatsen waar je kan lessen zijn: Conil de la Frontera (Costa de la Luz), Valladolid, Gandia (Valencia), Madrid en Malaga.
Kijk voor een overzicht van de scholen in Spanje in het tabblad 'LINKS' onder: Studiereizen naar Spanje.Docent bij Eurocom - Opleidingen

Van 2007 tot 2016 werkte ik in mijn vrije tijd als freelance docent bij Eurocom - Opleidingen. Voor deze instelling, dat o.a.contactonderwijs voor volwassenen verzorgde, gaf ik Spaanse les aan zowel beginners als gevorderden. Dit deed ik (afwisselend) op diverse locaties in het zuiden van Limburg: Kerkrade, Hoensbroek, Valkenburg, Gulpen, Echt, Stein, Landgraaf, Heerlen, Valkenburg.

Victor Sánchez